dijous, 14 d’abril del 2016

S'apropa el Posa't Guapa... Ja us heu apuntat?


Benvolguts pares i mares de l’escola,

Tornem a engegar el projecte Posa’t Guapa pensat per passar una jornada de participació a l’escola, compartida entre famílies, infants i mestres. Enguany serà el proper dissabte 30 d’abril i obrirem portes a les 9.00h.

Com ja sabeu, cada any es trien nous projectes per millorar l’escola dels nostres fills i filles, i durant la jornada ens organitzem en petits equips per portar-los a terme. Alguns són treballs especialitzats, però la majoria no requereixen coneixements ni destreses específiques.  Quan arribeu a l’escola se us assignarà la tasca més escaient. Enguany tenim 6 tasques diferenciades i dos tallers de construcció específics per als infants.

- Mural a la façana exterior de l’escola (Carretera d’Esplugues).
- Enganxar vinils a l’escala de l’edifici de secretaria.
- Construcció d’un nou hort al pati gran.
- Taller ornitològic i construcció de nius.
- Construcció d’un Tipi al pati de P3.
- Desmuntatge de la vitrina entrada edifici dels grans.
- Pintura de la parets entrada edifici antic i passadís P3.
- Tasques de manteniment (repintar paret hort i reixa amb porta accés a pista, polir i envernissar sorral i pentàgon, arreglar jardinera pati P4,...)

Al migdia, amb totes les feines enllestides, ho celebrarem amb una botifarrada a la pista amb tots els assistents a la jornada. Les famílies han de portar algun primer plat per completar el dinar.

Per tal de facilitar la organització i la compra del dinar, ens hauríeu de comunicar la vostra assistència a la secretaria de l’escola.

Us animem a que vingueu a compartir un projecte pensat per conèixer-nos, compartir experiències i participar en la construcció de l’escola que volem.

Per a qualsevol consulta, suggeriment i millora, no dubteu a escriure’ns un correu a santmiquel.ampa@gmail.com.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada