dilluns, 2 de maig del 2016

I la pluja ens va respectar (que no el vent).

Record de participació al Posa't Guapa 2016: 170 persones!

Aquesta era la quarta edició del Posa't Guapa i la implicació per part de les famílies s'ha deixat notar des del principi. Molts agraïments a tota la comissió que han fet una feinada increïble. Molt especialment a la Laia i a la Vanesa, elles ens han donat molta força. I moltes gràcies a totes les famílies i mestres. Ha estat un dia increïble.


A la propera junta de maig valorarem més a fons com a anat tot plegat... però ja us podem dir que estem CONTENTÍSSIMS. Si no hi cabíem a la foto!!!!
Us recordem que les reunions de junta son obertes, així que si voleu venir... serà el proper divendres dia 13 de maig a les 18:30 al quartet de l'AMPA o al menjador.

Ah! I ens ha quedat pendent el mural de la façana amb la carretera d'Esplugues. Estigueu atents a les properes entrades el bloc. Encara ens ho hem de passar millor!

I el més important... LES FOTOS!
Aquí us deixem la mostra d'enguany del David Amela, que encara té forçes per seguir-nos. Gràcies David! Les fotos del David Amela.

I aquí les de l'AMPA: Les fotos de l'AMPA.

Ens veiem per l'escola!
(Si algú no vol aparèixer en aquest àlbum de fotos, ens ho podeu comunicar per correu electrònic i procedirem a la retirada de la foto en qüestió).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada