dilluns, 7 de novembre del 2016

Butlletí núm 6 - 27 d'octubre de 2016
Biblioteca El Petit Príncep de l'Escola Sant Miquel 

Castanyes, carbasses i llibres!























La Biblioteca El Petit Príncep és plena de llibres! Contes, poemaris, llibres de manualitats, sobre els nostres costums i festes... i les d'altres nens i països del món. Així que si vols celebrar la castanyada, halloween o el dia dels difunts, vine a la Biblioteca, tot el que necessites ho trobaràs als llibres.
Hi ha molts llibres sobre els costums i les tradicions catalanes que expliquen el per què i i el com d'aquesta. Per la castanyada celebrem l'arribada de la tardor i recordem els nostres familiars i amics morts, tot compartint castanyes acabades de torrar i dolços panellets.
Però si t'agrada més la festa anglesaxona d'halloween o la mexicana dels difunts, també trobaràs llibres que les expliquen. I llibres per fer-te disfresses, per maquillar-te, per decorar casa teva.... i ja saps, si vols, te'ls pots emportar.
Totes aquestes publicacions i moltes altres són al prestatge de novetats de l'entrada de la Biblioteca. T'hi esperem!

Castanyes a la plaça del Trinquis


Al nostre barri, el Pedró, tenim la sort de poder menjar castanyes acabades de torrar just al costat de l'escola, a la plaça del Trinquis, a la paradeta que cada any posa l'esplai Mowgli. Totes les tardes, de divendres 28 a dilluns 31 d'octubre, podràs comprar castanyes ben calentones.
I divendres 28, a la sortida de l'escola, participa d'un mural col·lectiu per celebrar aquesta festa.
Llibres recomanats 

En Teo i les tradicions catalanes

En Teo, el nen més famós de la literatura catalana, ens acompanya per les principals tradicions que marquen el ritme de les estacions i el pas del temps. I quan arriba la tardor, ja saps què celebra en Teo? Descobreix què li agrada més, les castanyes o els panellets.
Celebracions!

Si t'has decidit a celebrar halloween, fes-ho bé! Aquest llibre t'explica perquè i com els nens i les nenes dels països anglosaxons celebren aquesta festa. També trobaràs totes les instruccions per fer trick-or-treat, no saps què és? Ho pots descobrir en aquest llibre.
Harry Potter

Si 4 dies de festa, castanyada i tardor et suggereixen un bon llibre sota una manta, les aventures d'en Harry Potter, el bruixot més famós, seran la teva companya ideal. A la Biblioteca són tots el seus llibres, i recorda que també te'ls pots emportar a casa. 
Si vols recomanar un llibre de lectura, diga-li a l'Ana, la bibliotecària. Moltes gràcies!


Biblioteca El Petit Príncep Escola Sant Miquel 
De dilluns a dijous de 16.45 a 18.30 hores
Espai de deures i treball en grup, consulta i préstec de llibres de lectura

Qualsevol dubte i suggeriment: santmiquel.ampa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada