dimecres, 24 de maig del 2017

El centre d'interès i el planning del Casal 2017

El centre d’interès és el fil conductor del casal. A través d’un tema central giren les activitats que proposem. Cada setmana tractem un subtema per tal que tots els nens i nenes que participen al casal es sentin integrats.

Enguany el centre d’interès és: VIATGE AL CENTRE DEL COS HUMÀ.

La Doctora Pipa és una metgessa preocupada per el benestar i la salut de tots nosaltres. Ens proposarà ajudar-la a muntar un cos humà i a descobrir més coses de com funciona tant a nivell físic com a nivell emocional. Farem un viatge per coneixens millor i descobrir com podem
cuidar-nos per tenir una vida més saludable en tots els sentits.

Per el bon funcionament del casal i perquè els nens i nenes mantinguin la il·lusió, us agrairíem que no els expliqueu el centre d’interès, ja s’aniran trobant les diferents situacions i personatges.

També ens agradaria que col·laboréssiu amb nosaltres, necessitarem al llarg del casal: AMPOLLES D’AIGUA PETITES TRANSPARENTS, POTS DE VIDRE (estil iogurt Danone), capses de sabates.

En el Planning trobareu l’activitat principal del dia, però durant el matí es realitzen altres activitats com “manguerazo”, jocs, petits tallers, ...

Gràcies per la vostra col·laboració.

Amb la col·laboració de:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada