dijous, 28 de setembre del 2017

La Biblioteca obre de nou a l'octubre!

Butlletí núm 12 - 28 de setembre de 2017
Biblioteca El Petit Príncep de l'Escola Sant Miquel 
View this email in your browser

La Biblioteca obre de nou a l'octubre



La Biblioteca El Petit Príncep obre de nou, després de les vacances d'estiu, el proper dilluns 2 d'octubre. Un espai ideal per a fer els deures, mirar contes, consultar llibres i gaudir de la lectura. Cada tarda, de dilluns a dijous, de 16.30 i fins a les 18.30 hores. Aprofita aquest espai escolar que l'Ampa obre per a tots els nens, nenes i les seves famílies.

Un espai atès per l'Ana Grueso, la nostra bibliotecària i que compta amb el treball voluntari de mares i pares i mestres de l'escola que col·laboren en el manteniment dels llibres i de l'espai, i en la programació d'activitats i propostes per a la dinamització de la lectura.

Ja ho saps, si vols gaudir de la lectura i d'un espai tranquil per a fer deures i treballs en grup, vine a la Biblioteca.

Vine a fer els treballs de grup


Si has de fer un treball en grup, recorda que la biblioteca és el lloc ideal. Hi ha taules grans, molts llibres per a consultar, també els de text! i 4 ordinadors amb connexió a internet i impressora. No li donis més voltes, queda amb els teus companys i companyes a la biblioteca i aprofita per a fer els deures i els treballs en grup.

Emporta't els llibres a casa


Si véns a la biblioteca i vols emportar-te un llibre per llegir-ho a casa, ho pots fer també a la tarda. Durant l'horari extraescolar també es fa préstec. Consulta la normativa i recorda que si els cuides bé també se'ls podran emportar altres nens i nenes.
I si ets un súper lector, a final del trimestre tindràs premi. Llegeix i vine a la biblioteca!
Llibres recomanats 

Descobrir Barcelona

Descobrir Barcelona és un àlbum il·lustrat per recórrer la ciutat, des del Tibidabo fins a la platja. A peu o en transport públic ens proposa diferents rutes per descobrir barris, places i carrers, a més dels edificis més coneguts i llocs singulars. Vols descobrir la gran ciutat que tenim aquí al costat?
El viaje

Com explicar a un nen el que significa haver de fugir de casa per una guerra? El viaje és un relat en primera persona de l'aventura que ha d'emprendre una família per fugir dels horrors de la guerra i intentar traobar un lloc on formar una nova llar. Els ulls d'un nen ens guien a través de la foscor a la cerca dels colors d'un nou futur.
Què fosc! La Marillina i els seus pollets

La col·lecció de la Marillina treballa els hàbits, les actituds i els sentiments dels més petits a partir de les aventures d'aquesta gallina i els seus pollets. En aquest cas, es parla de la por a la nit i a la foscor.
Si vols recomanar un llibre de lectura, diga-li a l'Ana, la bibliotecària. Moltes gràcies!


Biblioteca El Petit Príncep Escola Sant Miquel 
De dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 hores
Espai de deures i treball en grup, consulta i préstec de llibres de lectura

Qualsevol dubte i suggeriment: santmiquel.ampa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada