dilluns, 12 de febrer del 2018

Activitats ambientals als parcs de Cornellà i Visites al riu Llobregat

Us adjuntem la programació d’activitats ambientals a Cornellà per aquest 2018. Us animem a participar-hi i així conèixer d’una forma lúdica l’entorn dels nostres parcs i els valors ambientals d’aquests espais.

Cada diumenge trobareu la Jugatecambiental als parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta. Un espai de joc per famílies, promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que dóna a conèixer els valors socials, patrimonials i ambientals dels parcs. La Jugatecambiental es trobarà els diumenges d’11:30 a 13:30h.

A més a més, en el Parc de Can Mercader trobareu el Mercat de Pagès, que ofereix la possibilitat de comprar productes de proximitat directament als productors, provinents del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Programa d’activitats als parcs de Cornellà

Visites guiades per experts naturalistes amb les que podrem conèixer la gran biodiversitat d’aus, rèptils, insectes, arbres, amfibis, plantes... que hi ha en aquest entorn natural.

Hi poden assistir persones de totes les edats i tenen una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar prismàtics.

Programa d’activitats i inscripcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada