dilluns, 16 d’abril del 2018

Ja us podeu apuntar al Posa’t Guapa 2018 - 11 i 12 de maig


Com ja sabeu, cada any la comissió del Posa’t Guapa tria nous projectes per millorar l’escola dels nostres fills i filles, i durant una jornada ens organitzem en equips per portar-los a terme. Alguns són treballs especialitzats, però la majoria no requereixen coneixements ni destreses específiques.

Enguany el Posa't Guapa el dividim en dues jornades, divendres 11 de maig, de 17'00 a 20'00 i dissabte 12 de maig de 09'00 a 14'00.

Recordeu que aquest any limitem la participació tant sols a famílies de primer i segon de primària (fa uns dies us varem explicar les raons d’aquest canvi, les podeu tornar a consultar aquí).

Dissabte al migdia, celebrarem les feines enllestides amb una fideuà o un arròs a la pista (encara ho estem pensant...). Les famílies hem de portar algun primer plat per compartir (per exemple amanida) i postres (gelat, pastis, etc...).

Us animem a que vingueu a compartir un projecte pensat per conèixer-nos, compartir experiències i participar en la construcció de l’escola que volem. Tant divendres com dissabte organitzarem alguns tallers pels infants, així que és important que en el formulari d'inscripció anoteu correctament el nombre d'adults i infants que vindran cadascun dels dies.

INSCRIPCIONS AQUÍ (data límit 27 d'abril!): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk1P2ybnd0eLg9m5Bo5DlXT2xSnvMHTOUWOYK7eq7kOpqQyQ/viewform

Fotos i noticies d'altres edicions:
http://santmiquelampa.blogspot.com.es/search/label/Posa%27t%20Guapa

Us esperem!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada