Avís legal

L'AMPA de l'Escola Sant Miquel, amb CIF 08695462 i adreça a C. Domènech i Muntaner, 1, 08940 de Cornellà de Llobregat (Barcelona) no assumeix cap responsabilitat derivada d'un ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació mostrada a la pàgina web amb l'adreça: http://santmiquelampa.blogspot.com/

L'AMPA de l'Escola Sant Miquel consta inscrita al registre d'entitats del departament de justícia de la Generalitat de Catalunya amb número 3962.

L'AMPA de l'Escola Sant Miquel no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les pàgines del web.

Els continguts i la informació del web no vinculen l'AMPA de l'Escola Sant Miquel ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta simplement d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines del web de l'AMPA de Escola Sant Miquel poden contenir enllaços a d'altres pàgines de tercers que l'AMPA no pot controlar. Per tant, l'AMPA de Escola Sant Miquel no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en aquestes pàgines de tercers.

Els escrits, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts, inclosos aquest web, son propietat exclusiva de l'AMPA de Escola Sant Miquel. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública, total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment explícit de l'AMPA de Escola Sant Miquel.

Per accedir a alguns dels serveis que l'AMPA de Escola Sant Miquel ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment d'allò establert en el Reglament (UE) 2016/649 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, li informem que mitjançant la complementació dels esmentats formularis, les seves dades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de l'AMPA de Escola Sant Miquel amb l'objectiu de poder-li oferir i prestar els nostres serveis.

En qualsevol moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant un correu electrònic a l'adreça santmiquel.ampa@gmail.com o via postal a l'adreça C. Domènech i Muntaner 1, 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada