Organització

Estatuts de l'AMPA
Estatuts en format odf (Open Document Format)
Estatuts en format word

Reunions de l'AMPA
Les reunions de Junta són obertes i assembleàries. Participen pares i mares que no representen a cap comissió. Normalment es realitzen al menjador de l'escola, però a vegades també al quartet de l'AMPA (situat al rebedor de l'escola, davant de secretaria).

Foto realitzada des del terrat per David Amela a la Festa de la Primavera de 2013
Foto de David Amela des de la terrassa de l'escola a la festa de la primavera de 2013
La Junta de l'AMPA actual (escollida a l'assemblea de 6 d'octubre de 2017) és formada per la Laura Ruiz (Presidenta), el Javi Llano (Sots-president), el Salvador Sorribes (Tresorer) i en Josep Maria Rue (Secretari), i els responsables de comissions que actuen com a vicepresidents.

A la pàgina Calendari disposeu de tota la programació de reunions per al curs vigent. Si voleu participar a les reunions, simplement heu de venir.

Per qualsevol consulta: santmiquel.ampa@gmail.com.

Comissions
Per tal de fer el treball més operatiu, l'AMPA s'organitza en comissions, que com la Junta, són obertes. Actualment hi ha les següents comissions:

  • Menjador
  • Festa de primavera
  • Economia
  • Extraescolars
  • Biblioteca
  • Socialització de llibres
  • Posa’t guapa

Al llarg del curs també s'organitzen comissions per projectes especifics i d'una duració determinada. És el cas, per exemple, de la comissió "Somnis Sant Miquel" del curs 2011-2012 o la comissió "Posa't Guapa", iniciada el curs 2012-2013 (ara ja, convertida en comissió permanent).

Representació al Consell Escolar
Al Consell Escolar hi ha 5 representants del pares i mares i una/a de l'AMPA. Les eleccions són biannuals i parcials, és a dir, no es renoven tots els membres de cop per tal d'assegurar la màxima presència de pares i mares. A les anteriors eleccions es van renovar 2 membres, enguany s'han renovat 3 (... en les properes es renovaran 2).

Els pares i mares que es presenten a les eleccions no tenen perquè formar part de l'AMPA. L'AMPA hi té un representant propi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada