Projectes

Socialització de llibres - des del curs 2010-2011
És un projecte lliure i voluntari que promociona la socialització de llibres de text entre els alumnes de l’escola Sant Miquel, creant un sistema de utilització compartida durant la vida útil del llibre.


El programa es fonamenta en una idea bàsica, aprofitar els llibres que a final de curs es troben en bon estat per a que els puguin fer servir d’altres alumnes, allargant la vida dels llibres durant quatre anys, alhora que s’abarateix la depesa familiar.

L'estalvi del curs 2012-2013 ha estat:
  • 3r: 49,49%
  • 4t: 62,69%
  • 5è: 73,78%
  • 6è: 72,49%
Si voleu més informació, us podeu descarregar aquí una presentació més estesa del projecte (realitzada al 2010 i pendent d'actualització) i al document de final de curs, trobareu informació relativa a les quotes.
Presentació del projecte de socialització de llibres.pps - 610 KB
Revista de final de curs

"Posa't guapa" - des del curs 2012-2013
Una jornada participativa on diverses “quadrilles” es van organitzar per tal de fer petites accions de millora de l’escola. Els pares i mares més manetes i especialistes (manobres, fusters, decoradors, jardiners, pintors, lampistes, informàtics, electricistes, artistes...) varen tenir a la seva disposició recursos humans i materials per millorar i fer més maca la nostra escola. La jornada es va cloure amb un dinar per a tothom amb plats cuinats per les famílies.
Si no hi vas participar, aquest any t'hi esperem!Feu un cop d'ull a les fotografies de la Jornada

“Somnis Sant Miquel” - Curs 2011-2012
Pares i mares, alumnes i ex-alumnes, mestres i professors van plasmar els seus somnis per a l’escola.

Aquests somnis es van traduir en una emocionant pel·lícula de 5 minuts que vàrem estrenar a la Festa de la Primavera, però que encara podeu veure a www.youtube.com buscant-lo amb les paraules “Somnis sant miquel”. O bé aquí:


També tenim les fotos del projecte... Feu clic aquí per veure-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada