divendres, 18 de gener del 2013

Com decidirem si volem o no la Jornada Continuada?

Com ja sabeu,des de l'any passat,existeix el debat al si de la nostra escola al voltant de l'adopció de la jornada escolar continuada.


A l'assemblea extraordinària del passat 5 de juny de 2012 es va decidir posposar la decisió a finals d'aquest curs. Tambè s'acordà organitzar més xerrades i debats en pro de la jornada continuada i en pro de la jornada partida. A la reunió del passat 16 de novembre es va formar una comissió mixta (pares i mestres) per tal d'organitzar aquestes xerrades i el procès de decisió final.

Aquesta comissió mixta, de moment ha pres les següents decisions:

El dret de vot podrà ser exercit pels mares i mares dels nens que al curs 2012/2013 estiguin cursant estudis entre P-3 i cinquè de primària a la nostra escola. Serà un vot /pare i un vot/mare, independentment del numero de fills escolaritzats.

La mestra del fill/a mes petit entregarà dues paperetes de votació (pare/mare) grapades a la circular informativa, la votació es farà marcant la opció escollida i retornant aquest paper signat a la mestra del fill/a mes petit; Per tant, no haurem d'anar a votar un dia concret a l'escola.

Es treballarà un petit dossier amb informació (un esbòs de l'horari lectiu, un aproximat del preu del menjador, etc) que es penjarà al web. Secretaria tambè en disposarà copies per aquells pares que no tinguin accès a Internet. Aquest dossier s'està preparant actualment.

Un cop realitzat el recompte de vots, es decidirà plantejar el canvi de jornada partida a continuada només en el cas de que dos terceres parts dels pares i mares estiguessin interessats a canviar.

Finalment, és important destacar que en el cas de que el resultat fos favorable al canvi, la decisió es faria arribar al Departament d'Ensenyament, que serà l'Administració encarregada de concedir-lo o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada