dijous, 3 d’abril del 2014

Eiiiii, que us necessitem pel POSA'T GUAPA!!!!!!



Com ja sabeu, el proper dissabte 26 d’abril, a l’escola organitzem el POSA’T GUAPA. L’AMPA ja ha seleccionat les diferents accions de millora, i després de consultar-ho amb les mestres, s’han seleccionat les següents:

ALTELL del quartet de l’AMPA; Es millorarà l’accés a l’altell i es pintarà. Qualsevol que hagi passat per l’escola ha deixat l’empremta del seu cap a la boca de l’altell.

JARDINERIA; Es podarà i plantarà en diversos espais de l’escola. Una escola verda, és també una escola de plantes i flors, on els nens i les nenes respecten i cuiden la diversitat de vides que hi ha al seu entorn.

BIBLIOTECA; Es millorarà tota la fusteria i la decoració. L’AMPA fa poc que ha millorat i proveït el racó informàtic de la biblioteca. Ara cal adequar l’espai d’estudi, l’espai de lectura i de contes.

PINTURA; Es pintaran diversos elements del pati de P3 i del pati central, com la valla que separa la pista del pati de sorra. Caldran escales!!!! I que els jardiners podin abans els matolls de sota....

PLENARI; Qualsevol nova presència al patí, convida al joc i a l’equilibri, però un Pentàgon a  més a més també convida a la reunió i al diàleg dels companys en una assemblea a l’aire lliure. Es realitzarà l’ancoratge d’aquesta nova estructura en un racó del pati gran.

El proper dilluns dia 7 d’abril a les 17’00 ens trobarem a l’aula Pica Soques, al primer pis de l’escola, per tal d’explicar el projecte i les propostes amb més detall. Apuntar a tots els voluntaris, organitzar-nos i distribuir-nos en les diverses accions. També per buscar entre tots algú que controli de fusteria i de pintura. També per activar la comissió de BOTIFARRADA. US NECESSITEM !!!!!!!!!!

Si no podeu venir però us voleu apuntar, podeu passar per la secretaria de l’escola o bé fer-nos arribar un correu a: santmiquel.ampa@gmail.com

Es important destacar que per temes logístics la inscripció a l’activitat es tancarà el 18 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada