dimarts, 2 de setembre del 2014

Posa't Guapa 2014-15... Comencem amb la ludoteca!

Aquest curs comencem aviat, amb un projecte de participació de famílies que vol apropar els pares i mares de P3 i P4 a l’escola, alhora que transformem un espai molt important per als infants d’educació infantil; la ludoteca de l’escola.

Això és el croquis del que farem... (si feu clic a sobre ho veureu més gran)...


El joc lliure és molt important pels nens i nenes de qualsevol edat, especialment a educació infantil. Mentre juguen, els infants prenen decisions, experimenten, imiten la vida dels adults, aprenen a compartir i a negociar, estableixen les seves pròpies normes, interactuen amb les joguines i amb els companys. El joc és una eina bàsica per al seu desenvolupament i a l’escola comptem amb un espai prou gran per a que ho puguin fer, lliurement, en petit grup, i amb l’acompanyament de les mestres. Com que és un espai tan important, pensem que cal donar-li una nova vida, més atractiva i enriquidora per als infants que hi juguen, i és responsabilitat de tota la comunitat educativa tenir-ne cura.

Per això, en la tasca d’acondicionar la nova ludoteca cada classe tindrà el seu propi dia de trobada un dels quatre dimarts d’octubre a la tarda, amb la mestra del seu fill o filla i la resta de famílies de la classe que hi vulguin assistir. Pensem que mentre les famílies de P3 i P4 fan la seva col·laboració al projecte, muntant el nou mobiliari, endreçant, penjant prestatges o classificant joguines, poden valorar la importància del joc en si mateixa, i alhora establir els primers contactes amb la mestra i la resta de famílies de classe.

Esperem que sigui una experiència molt enriquidora, que ens permeti establir llaços entre les famílies que tot just s’acaben d’incorporar a l’escola, que s’estrenin participant i gaudint de l’educació amb compromís, responsabilitat i ganes de compartir. I que la ludoteca quedi ben guapa, perquè els infants la puguin gaudir.

Tindreu més informació properament!! Bon setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada