diumenge, 29 de març del 2015

Posa't guapa 2015 - 25 d'abril


Tornem a engegar el projecte Posa’t Guapa per passar una jornada de participació a l’escola, compartida entre famílies, infants i mestres. Enguany serà el proper dissabte 25 d’abril i començarem a les 9.30h.

Com ja sabeu, cada any es trien nous projectes per millorar l’escola dels nostres fills i filles, i durant la jornada ens organitzem en petits equips per portar-los a terme. Alguns són treballs especialitzats, però la majoria no requereixen coneixements ni destreses específiques.

- Construcció d’un sorral amb jardineres al pati de sorra
- Plantada de flors i plantes aromàtiques a les noves jardineres
- Construcció d’una cuineta d’exterior per al pati de P3
- Construcció d’un tancament amb ampolles per al cobert del pati de sorra
- Pintura de parets del porxo

Al migdia, amb totes les feines enllestides, celebrarem les millores amb una botifarrada a la pista amb tots els assistents a la jornada. Les famílies han de portar algun primer plat per completar el dinar.

Per a poder preveure la organització i la compra del dinar, ens hauríeu de comunicar la vostra assistència i quina és la tasca que us vindria de gust realitzar. Si us plau, seguiu l'enllaç que segueix per tal de formalitzar la vostra inscripció: Formulari d'inscripcions.

Us animem a que vingueu a compartir un projecte pensat per conèixer-nos, compartir experiències, i participar en la construcció de l’escola que volem.

Per qualsevol, consulta, suggeriment i millora, no dubteu a escriure’ns un correu a santmiquel.ampa@gmail.com.

Totes les fotos de l'edició de l'any passat aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada