dimarts, 29 de març del 2016

El proper 21 de maig arriba la FESTA DE PRIMAVERA 2016 DE L’ESCOLA SANT MIQUEL

Algú coneix o treballa en el sector de la restauració???  Doncs de segur que les empreses que us subministren begudes us poden donar gots de propaganda, para-sols, ....  objectes perfectes per la TÓMBOLA!!!
Algú coneix o treballa en farmàcies o supermercats??? Doncs les empeses que us subministren de segur que tenen objectes de propaganda que ens poden servir per la TÓMBOLA!!!

Algú coneix o treballa de repartidor??? Doncs segur que coneix on podem aconseguir objectes per la nostre TÓMBOLA!!!

Algú coneix o treballa de dissenyador o en una empresa de Marketing??  Doncs segur que coneix empreses que tinguin stock de coses que ja no fan servir... i que per nosaltres podem fer servir per la TÓMBOLA!!

Necessitem el màxim de coses possibles!!! Aquest any farem la SUPER TOMBOLA!! Però només serà possible si ens ajudeu!! Només us demanem que ens faciliteu un contacte d'empreses que sabeu que poden tenir objectes que ens poden donar per la TÓMBOLA, i nosaltres ja ens posarem en contacte!!  Si preferiu fer el contacte vosaltres mateixos, aquí us deixem una carta de presentació de la festa i de l'escola. Veure/descarregar la carta per a empreses i comerços.

Com sempre ens podeu enviar els contactes o consultes al whatsapp de l’AMPA 644 976 684

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada