diumenge, 12 de juny del 2016

L'AMPA Sant Miquel guanya els premis FaPaC 2016 amb Can Padró

Divendres dia 10, l'AMPA Sant Miquel va recollir a l'escola Ramon Llull el 1er premi de la categoria AMPA Solidària pel seu projecte de Can Padró.

Can Padró és un projecte que neix i s'origina al voltant de l'AMPA. L'AMPA com a agent transformador de barri. Però no unilateralment, sinó des d'un enfoc de cooperació local, amb les entitats del barri, amb les direccions de les escoles, amb els serveis socials de l'ajuntament.

Moltes gràcies FaPaC, el vostre premi fa que recuperem forçes, il·lusió, ens fa sentir reconeguts, ens fa sentir útils, menys sols, menys bojos, més acompanyats. Que tot allò que hem fet fins ara ha tingut sentit i l'ha de seguir tenint.

Felicitats a tots els membres de la comunitat educativa del Sant Miquel, de l'AMPA i perquè no d'aquells tot somiant somiant ens han fet arribar fins aquí... Gràcies Marta, Manolo i Mario. Tot un luxe tenir-vos aquests anys.

P'alante!
Algunes fotos de l'acte: https://goo.gl/photos/93z9eD5vdr9bkgc2A

3 comentaris:

  1. MOLTISISISISIMES FELICITATS!!!! Premi merescut!!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per l'energia,la generositat, la creativitat que teniu! Ah i també pel premi, no es la finalitat però el reconeixement dona mes energia, no?
    Bona feina!

    ResponElimina