dimarts, 14 de febrer del 2017

La Fundació Bofill ens ha seleccionat!

L'AMPA ha donat un cop de mà en l'elaboració d'un projecte per transformar el vestíbul de l'escola en un ambient més dels que es faran servir a l'edifici dels petits. Com ja sabeu, aquest curs estem immersos en un canvi metodològic que entre altres aspectes incorpora la lliure circulació dels infants pels diferents ambients que es proposen. Per això, al desembre varem engegar amb les famílies, canvis importants a les aules de P3, però ens queda molta feina a fer. Al vestíbul, ens agradaria construir una biblioteca específica per als infants d'aquest edifici, i així promoure la seva autonomia evitant que s'hagin de desplaçar a l'edifici dels més grans.

L'escola ha presentat el projecte a la crida de la Fundació Bofill - Hack the School i ens acaben de comunicar que hem estat seleccionats per formar part d'un grup d'escoles que seran assessorades en les seves transformacions d'espai. Això implica l'assistència a una formació en la que se'ns assignarà un professional que ens assessorarà per fer un bon projecte.

Us deixem el vídeo de Hack the School on explica la proposta que fa la Fundació Bofill per repensar els espais i elements escolars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada