dilluns, 12 de febrer del 2018

Butlletí de la Biblioteca: Tenim canal de Youtube!

Butlletí núm 13 - 5 de febrer de 2018
Biblioteca El Petit Príncep de l'Escola Sant Miquel 
Tenim canal de Youtube!
Ja has vist les recomanacions de llibres del canal de Youtube de la Biblioteca? Busca "Els llibres del Baobab" a Youtube, subscriu-te i segueix les recomanacions d'aquest grup de nens i nenes de 5è i 6è que s'han convertit en experimentats Booktuber's.
Però, què es un booktuber? La revolució dels youtubers, els canals personals que expliquen una experiència de joc, que mostren la vida quotidiana... també ha arribat al món dels llibres (afortunadament no tot són reptes i tonteries!). Els booktuber's són youtubers que expliquen les novetats literàries des d'una visió molt personal i amb un estil únic, cadascú el seu. Utilitzant el llenguatge de Youtube, que agrada i atrapa moltíssim als nens, adolescents i joves d'ara, transmeten la passió per la lectura a través de les seves recomanacions.
Per això des de l'Ampa de l'escola hem posat en marxa aquest projecte, per aprofitar la passió per la lectura d'aquests nens i nenes i el seu interès per aquest nou llenguatge amb l'objectiu de motivar-los a seguir llegint i contagiar els seus companys i companyes.
Fes una ullada al canal, subscriu-te i comparteix amb els teus fills i filles. Segur que els agradarà!
NOUS LLIBRES A LA BIBLIOTECA
Un nen disfressat de conill fa la migdiada sota un arbre fins que un ocell el desperta i es converteix en el seu pitjor malson....
Un camí de flors és un àlbum il·lustrat sense paraules que explica la història d’una nena que va camí de casa  amb un pare despistat amb el telèfon mòbil. 

Serafí es un anyell divertit, espontani i ingenu com qualsevol nen que s'embolica en tot tipus de situacions, amb un immens sentit de l'humor.
Un nou dia comença a Fortville, però... res és com abans. Els que s'han despertat aquest matí ronden per una ciutat deserta.
A prop teu hi ha moltes històries, tantes com persones. Les veus? Això pretén aquest llibre que les descobreixis.
Una versió moderna del conte clàssic de la caputxeta vermella. L'acció passa a la ciutat, un indret salvatge, un bosc ple de vida i de colors.

Biblioteca El Petit Príncep Escola Sant Miquel 
De dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 hores
Espai de deures i treball en grup, consulta i préstec de llibres de lectura

Qualsevol dubte i suggeriment: santmiquel.ampa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada