dilluns, 28 de gener del 2019

Cursa del Dia de la No Violència i la Pau

El 30 de gener se celebrarem, el Dia de la No Violència i la Pau (DENIP), un dia en què es treballen valors de tolerància, de solidaritat i de pau.

Aquest any, la nostra escola ho farà fent una cursa solidària en la qual la participació de la comunitat educativa sigui el més àmplia possible, junts pares, mares, avis i alumnes alçarem la veu en favor de la pau, i de la no violència a través d'uns quilòmetres de Solidaritat amb els que recollirem fons per donar suport a projectes
d'educació per a nens i nenes víctimes de conflictes i assegurar així, que l'escola sigui un lloc segur on els nens puguin somiar amb créixer en un lloc sense violència. Perquè sense pau l'educació no és possible.

Poseu el nom del patrocinador a la butlleta que l'infant ha portat de classe o que heu rebut al correu electrònic (el patrocinador pot ser el pare, la mare, el tiet, l'avi, la iaia, el forn de la cantonada, etc...). Especifiqueu la quantitat que el patrocinador donarà per cada volta que faci l'infant. Després cada patrocinador haurà de fer l'ingrés corresponent en una urna que es posarà al hall de l'escola.

El recorregut de la cursa solidària serà: Domènech i Montaner, vorera carretera
d’Esplugues, Josep Feliu i Codina i Marià Thomas i Barba.

L’horari es distribueix per cicles de la següent manera,
Cicle Inicial: de 15:15h a 15:30h
Cicle Mitjà: de 15:35 h a 15:45h
Cicle Superior: de 15:50h a 16:10h

L’alumnat d’Educació Infantil celebrarà la festa durant el matí de 11:30 a 12:30 a la
pista esportiva de l’escola.

Dimecres, aquells que ens pugueu donar un cop de mà, us esperem a les14:45 davant del vestíbul...  L'Àngels o algú de l'escola us informaran. Com sempre gràcies per l'ajuda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada