diumenge, 31 de maig del 2020

Enquesta Casal d'estiu 2020

L’AMPA de l’escola us informa que, conjuntament amb la direcció de l’escola, en relació a la realització de l’Acollida d’Estiu 2020, després de valorar l’evolució de la pandèmia i analitzar totes les instruccions i recomanacions sanitàries, hem decidit fer un sondeig de les famílies que estarien interessades en inscriure als seus fills i filles per l’edició d’enguany.

Donada la situació que estem vivint, us hem de fer una sèrie de puntualitzacions molt importants que esperem que llegiu amb atenció:
  1. El fet de respondre al formulari manifestant l’interès d’apuntar-se a l’Acollida d’Estiu no implica que finalment es realitzi. L’AMPA estudiarà la viabilitat d’organitzar-la durant els propers dies i us informarem degudament quan s’hagi pres una decisió.
  2. El màxim nombre d’inscripcions es redueix a 60, donat que s’ha de vetllar per mantenir la distància de seguretat en tots els espais de que disposem. L’adjudicació de la plaça es realitzaria per rigorós ordre de pagament del preu i atenent als criteris de conciliació familiar i vulnerabilitat social.
  3. En el cas que es decidís no organitzar l’Acollida d’Estiu, s’informaria als responsables de l’Ajuntament per tal que tinguessin coneixement de les peticions d’inscripció rebudes.
Per tot, us remetem un formulari que ha elaborat l’empresa que ha vingut organitzant les últimes edicions del Casal i que explica amb més detall algunes modificacions importants respecte de l’any passat, com per exemple el fet que no es podran fer sortides ni anar a la piscina.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.


AMPA
Escola Sant Miquel
Cornellà de Llobregat
http://www.ceip-santmiquel-cornella.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada