dijous, 10 de setembre del 2020

RESUM DE L’ORGANITZACIÓ MENJADOR ESCOLA SANT MIQUEL


COM REALITZAREM EL SERVEI DE MENJADOR?

  • Es Mantindran els grups estables de l’escola.
  • Tots els alumnes dinaran al Menjador excepte P3 que ho farà a les aules.
  • Hi haurà 2 torns menjador: el primer torn de P4 a 2n i el segon torn de 3r a 6è.
  • Les entrades i sortides de menjador estaran organitzades per tal de no coincidir més d’un grup estable.
  • Els grups estables seuran junts en una mateixa taula.
  • Les activitats es realitzaran a l’aire lliure, amb ocupació diferenciada d’espais per a cada grup estable. Sempre farem ús de mascareta (excepte P4).
  • Cada grup estable disposarà de material de pati que serà netejat diàriament.

QUINES MESURES PRENDREM?

  • Entre torn i torn de menjador hi haurà neteja, desinfecció i ventilació del menjador.
  • Hi haurà una separació de 1,5m entre les taules dels grups estables.
  • Ens desinfectarem les mans abans i després de l’àpat.
  • No es posarà a les taules menjar per compartir.
  • L’aigua només la servirà una persona.

ATENCIÓ!!!

Aquestes mesures estan basades en el pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per Covid-19 Departament d’Educació Generalitat de Catalunya (juliol 2020). S’actualitzaran en funció de les instruccions rebudes.

AMPA &

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada