diumenge, 20 de juny del 2021

Festa de graduació de sisè 2021

I com cada any, el juny ens porta una gran festa. I com a bona festa, ens provoca una immensa joia, però també una mica de tristor... LA FESTA DE GRADUACIÓ 2021!

Perquè aquells petits que van entrar ara fa nou anys a P3, ja han acabat sisè. Ara son unes petites dones i homes, amb ganes de créixer més, d'obrir les portes del l'escola de bat a bat i marxar corrents per descobrir món. Els pares i mares, l'escola, les mestres... ens ho mirem amb un punt d'orgull però també d'enyorança i de tristor, perquè aquests anys han estat molt feliços però a nosaltres ens queda una sensació de buidor una mica estranya.

Agrair la feinada de les mares voluntàries, que amb tot l'esforç i estima del món han procurat que aquesta última festa al Sant Miquel fos la més sonada i lluïda de totes. 

Acabem amb unes paraules del preciós discurs de la Marisa, us el deixem enllaçat i també és clar, les fotos!

Dicen que todas las personas aparecen por alguna razón y que todas dejan huella, unas más intensas que otras pero todas marcan de alguna manera.

Podéis estar seguros que vosotros habéis dejado una huella intensa y habéis hecho historia en la Escuela Sant Miquel.

¡Os deseamos mucha suerte! Tenéis un mundo por delante para recorrer y vivir. Que cada uno de vosotros encuentre su lugar en la vida, su camino en un viaje largo y profundo y que os haga muy sabios.

Y recordar que en la Escuela Sant Miquel siempre tendréis unas manos con las que poder contar.

Bon viatge benvolguts infants! Sou increïbles i us estimem molt!

Les fotos: https://photos.app.goo.gl/jAwtpdL2BGdeQNmP7

El discurs de la Marisa: https://drive.google.com/file/d/1RiN3JuqBV-DKIUAaBXB97Kk4ho20OIjS/view?usp=sharing 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada