dilluns, 8 de novembre del 2021

Posa't guapa 2021


Per fi! El posa't guapa 2021 ha tingut lloc el divendres 5 i el dissabte 6 de novembre a l'escola Sant Miquel. Hem estat esperant aquestes dates durant tot el curs passat i finalment hem pogut fer un munt de millores per al nostre centre.

S'han reformat alguns espais a P3, les escales principals, ambients i aularis de cicles superior i s'ha pintat tota la façana de l'escola així com totes les parets de la pista. 

L'AMPA i l'escola han treballat conjuntament en totes les fases: ideació del projecte, coordinació i execució del mateix. Ha estat una feina molt intensa però que té un resultat d'incalculable valor pels nostres nens i nenes.

Podem afirmar amb tota la convicció del món que tots els infants, docents, mares i pares del Sant Miquel s'han dedicat amb cos i ànima a reformar la nostra escola i posar-la guapa!

Qualsevol de vosaltres que passi pel davant de l'escola ja pot veure com les mans i manetes dels i les autores de la jornada resten per la història en una de les parets exteriors. Podeu identificar de qui són cadascuna d'elles? 




Aquí teniu totes les fotos del posa't guapa 2021: FOTOS


I aquí el magnífic reportatge fotogràfic de l'abans i el després: L'ABANS I EL DESPRÉS


MOLTES FELICITATS A LA COMISSIÓ DEL POSA'T GUAPA I A TOTES LES PERSONES QUE L'HEU FET POSSIBLE!!




Amb el suport de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.




1 comentari: