dimarts, 22 de novembre del 2022

Punts de llibre Biblioteca El Petit Príncep

 🤩 Durant aquests dies haureu vist a les motxilles dels vostres fills i filles un punt de llibre molt especial: es tracta d'un marcapàgines que hem dissenyat des de la comissió de biblioteca de l'AFA, amb el mural que presideix la biblioteca de l'escola per una banda i les dades bàsiques com l'horari o els principals serveis per l'altra.
📚 De totes les biblioteques de les escoles de Primària de Cornellà, la de l'escola Sant Miquel és de les poques, si no l'única, que obre fora de l'horari lectiu, i això és, sobre tot, gràcies a l'AFA. Així, de dilluns a dijous, de 16:45h a 18h, els nens i nenes de l'escola poden acollir-se a la biblioteca per llegir, fer deures, fer treballs en grup, connectar-se als chromebooks, endur-se llibres i contes en préstec, o bé participar en les activitats que intentem dur a terme en dates especials com Nadal o Sant Jordi.

🌈 Desitgem que aquest punt de llibre us recordi que la biblioteca de la nostra escola és a la vostra disposició sempre que us faci falta. Us esperem!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada