dissabte, 8 d’abril del 2023

Reserva Samarretes de la Festa de la Primavera



Benvolgudes families,

ja s'apropa la festa més esperada de l'any, la Festa de la Primavera! I com és tradició, les nostres nenes i nens estan treballant en les seves propostes per il·lustrar les icòniques samarretes que totes i tots portarem aquest dia en senyal de celebració i germanor. 

Aquest any anem un pas més enllà per facilitar la gestió de les reserves de les samarretes i el nostre preuat company Pere ha configurat una magnífica botiga online des de la qual podreu reservar les samarretes, que estarà accessible des del dimarts 11 fins el divendres 21 d'abril.

Allà trobareu tres productes: La samarreta de nens, la unisex i la samarreta ajustada per a dona. Dintre de cada tipus de samarreta trobareu les diferents talles i la guia amb les mides de cada una, perquè pugueu escollir la que millor us vagi. Al final del procés la plataforma us permetrà pagar online, i així quedaran les vostres samarretes reservades.

Alternativament, per a aquells que preferiu reservar-les en persona, podreu reservar-les el dilluns 17 i dimarts 18 d'abril de 16:30h a 17:15h al porxo de l'escola.

En tot cas, tant si les reserveu online com presencial, les samarretes s'entregaran al porxo de l'escola del 8 a l'11 de maig.

El dibuix guanyador s'anunciarà el dia 8 de maig i es farà l'entrega de la samarreta al guanyador.

Una abraçada!

AFA Escola Sant Miquel



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada