diumenge, 7 d’abril del 2019

Compartir empodera!


Un any més, hem fet un pas de gegant. Un pas de gegant perquè hem treballat plegats, ens hem conegut, hem rigut, en hem tacat, ens hem equivocat, hem encertat, i hem construït plegats perquè només nosaltres podem construir l'escola que volem.


L'escola cada dia és més gran perquè coneixe'ns ens fa grans. Compartir ens empodera. I junts ho podem tot, també la millor escola del món pels nostres infants.


Gràcies a les mestres, les monitores, els infants, els pares i les mares del Sant Miquel, que al llarg de la jornada de dissabte van muntar un espai expositiu, van fer catifes de trapillo per acompanyar les lectures dels petits, van fer banderoles per deixar volar la imaginació a les aules, van fer papiroflexia per decorar el vestibul de l'edifici nou, van fer neteja dels espais d'emmagatzematge de l'escola, van mantenir la pintura dels murs de la pista, van ampliar la jardineria, van ajustar l'hort, van fer un hotel d'insectes, van rebaixar el mur del sorral i van fer millores a les aules de primer i segon. Increïble però cert. Us deixem el primer testimoni gràfic en aquest enllaç. En els propers dies, penjarem les fotos de la Carolina Vellarino. Estigueu atents.

Les fotos: https://photos.app.goo.gl/wdQgbucd2jdtawvM8

Amb la col·laboració de:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada