dimarts, 30 d’abril del 2019

Per Sant Jordi, èxit de les activitats a la Biblioteca

La Biblioteca de l'escola ha tingut una àmplia programació d'activitats aquest Sant Jordi 2019 i totes han tingut un gran èxit de participació. Moltes gràcies per assistir-hi!

Tant el taller de manualitats, com les sessions de contes, han omplert la Biblioteca. I no només de nenes i nens, també de mares i pares que heu participat, heu rigut i heu escoltat atentament contes.

Molts heu descobert aquest espai fantàstic que obre cada tarda fins les 18.30 hores i on podeu trobar una gran i excel·lent col·lecció de literatura infantil. Sabeu que totes les narradores que ens han visitat aquests dies ens han felicitat pels llibres que tenim a la Biblioteca?




Cloenda del taller de Booktuber's

També es va fer la cloenda del taller de Booktuber's que un grup de 10 alumnes de 5è i 6è han realitzat cada setmana des de gener. En l'acte vam poder veure les recomanacions del canal de Youtube i també com han treballat diferents recursos per convertir-se en veritables booktuber's: tècniques d'expressió, control corporal, vocalització i crítica literària.

Encara no us heu subscrit al Canal? No us el perdeu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada