dissabte, 23 d’octubre del 2021

Assemblea anual de l'AMPA i renovació de la junta

 




Benvolgudes famílies,

ahir dia 22 d'octubre es va celebrar l'assemblea anual de l'AMPA. Durant aquest esdeveniment es va explicar a les famílies en què consisteix l'AMPA i quines tasques porta a terme per ajudar a tenir una millor escola per a les nostres nenes i nens, es van aprovar els comptes del curs 20-21, i els pressupostos d'aquest curs 21-22 que just ara comencem.

Però potser la fita més important va ser la renovació de càrrecs de la junta, i especialment, la renovació del càrrec de President de l'AMPA. La nostra estimada amiga Laura Ruiz deixa el càrrec de presidenta després d'anys de dura feina i dedicació, uns esforços que ella ha dedicat de forma voluntària i altruista només amb l'objectiu d'ajudar a tenir la millor escola per a les nostres filles i fills. Des de l'AMPA creiem de tot cor que mai podrem agrair suficientment tota la seva aportació i que la trobarem molt a faltar en aquesta nova etapa.

Per sort, com deia un amic, la roda de l'AMPA no deixa de girar, i tenim una nova fornada de mares i pares disposats a continuar el llegat. En el càrrec de President, tindrem al que fins ara era el Secretari, en Josep Maria Rue, que ha assumit el repte de mantenir la bona feina feta fins ara. Estem completament segurs que ho aconseguirà, no tenim cap mena de dubte. La Secretaria quedarà a càrrec de la Sara Alcaide, que s'ha ofert per portar a terme aquesta tasca tant important pel bon funcionament de l'AMPA. La resta de càrrecs es mantenen en les molt bones i treballadores mans del Salva Sorribas i Javier Llano.

Per tant, els nous càrrecs de la junta queden constituïts com segueix:

- President: Josep Maria Rue

- Vicepresident: Javier Llano

- Secretària: Sara Alcaide

- Tresorer: Salva Sorribas

Bona sort a tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada