dilluns, 24 de gener del 2022

Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària

El proper 4 de febrer de 2022 es convoca una Assemblea General Extraordinària per acordar el canvi de nom de la nostra entitat a AFA. 

Els motius del canvis són diversos però el principal és que la nostra entitat s'ha d'apatar a la realitat actual de les nostres famílies. La vida evoluciona i l'AMPA també ha de fer-ho. 

És per això que considerem molt necessari que les nostres famílies se sentin integrades a la nostra Associació i sobretot, desitgem que els nous models familiars trobin el seu encaix no només a l'escola sinó també a la nostra AFA.

Modificar el nom no és simplement una qüestió de moda ni de d'adaptació a un canvi social. La Junta ha vist clarament la necessitat de canviar perquè la nomenclatura antiga de Mares i Pares ja no correspon a les nostres famílies. A l'any 2022 són moltes les llars on els nostres infants creixen amb els avis i àvies, tiets i tietes, i altres persones. Totes elles són la seva família. Per nosaltres és molt important que, tal i com sempre hem defensat des de l'AMPA, tots som part de l'Associació. 

Creiem en els valors de la igualtat i cerquem que el llenguatge de la nostra entitat sigui inclusiu, respectant totes les mirades i situacions convivencials. Som una entitat plural, participativa, solidària, on tothom hi té cabuda, sigui quina sigui la seva situació familiar.

Al llarg dels més de 40 anys d'existència de la nostra entitat, hem canviat de nom una vegada. Això va ser d'acord amb la necessitat imperiosa d'incloure el gènere femení en la nomenclatura, atès que inicialment ens dèiem APA. Vist, però, que les nostres famílies creuen molt més adient i necessari considerar-se així, famílies, i no pas Mares i Pares (AMPA), com actualment es diu l'entitat, hem cregut adient proposar aquest canvi a Associació de Famílies d'Alumnat de l'escola Sant Miquel (AFA Sant Miquel).

És per aquest motiu que convoquem un Assemblea General Extraordinària que refrendi aquest canvi tant important per al futur de la nostra Associació.  

Moltes gràcies per la vostra participació.

 

 

Josep Maria Rue, 

President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada