dilluns, 7 de març del 2022

Carnestoltes 2022

El divendres 25 de febrer vam celebrar la festa del Carnestoltes a l'escola. Va ser un dia dels que fan història.

Tot va començar una setmana abans, quan la Reina del Carnestoltes va dir als nostres fills i filles la primera consigna de la setmana, que va ser venir a l'escola disfressats com si anéssim a la platja, quina bogeria! Després van venir les altres consignes: un pentinat divertit, vestits de mares i pares i fins i tot amb pijama... quin riure:-)

Finalment, va arribar el gran dia, la festassa!! Sobre les tres de la tarda ja estaven els nens i nenes preparant-se a la classe, passant nervis i a punt per la rua. Vam sortir pel barri i tothom ens va veure desfilar amb la música que posaven les mares i pares de l'AFA. Quina marxa!!

Un cop al pati de l'escola vam continuar ballant a la pista i després va arribar el moment dels caramels!!!!! mmmm que bons!

Però la festa va ser completa un cop acabada l'escola, totes les famílies de l'escola i també ex-alumnes i ex-famílies, vam celebrar el carnestoltes de l'AFA amb la tradicional xocolatada, els melindros, el concurs de disfresses, el ball i els premis finals!!

No vam comptar quants érem però els càlculs més científics de l'AFA indicaven un total d'entre 150 o 200 persones.  Quina barbaritat!!! Realment tothom tenia ganes de tornar una mica a la vida normal abans del covid i us assegurem que per un dia, semblava tot com abans. 

Moltes gràcies a la Laura, per la seva generositat organitzant la festa, a totes les mares i pares de l'AFA que desinteressadament van participar en tota la preparació i desenvolupament de la festa així com al nostre estimat Sergi, que amb la seva feina de filmògraf, editor i muntador ha immortalitzat aquell dia amb un gran vídeo.

Aquí el teniu, desitgem que arribi aviat l'any vinent i VISCA EL CARNESTOLTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada