divendres, 14 d’octubre del 2016



Butlletí núm 5 - 9 d'octubre de 2016
Biblioteca El Petit Príncep de l'Escola Sant Miquel 

La Biblioteca ja és oberta!



La Biblioteca El Petit Príncep ja és oberta. Un espai ideal per a fer els deures, mirar contes, consultar llibres i gaudir de la lectura. Cada tarda, de dilluns a dijous fins a les 18.30 hores, aprofita aquest espai escolar que l'Ampa obre per a tots els nens, nenes i les seves famílies.
Un espai atès per l'Ana Grueso, la nostra bibliotecària i que compta amb el treball voluntari de mares i pares i mestres de l'escola que col·laboren en el manteniment dels llibres i de l'espai, i en la programació d'activitats i propostes per a la dinamització de la lectura.
Ja ho saps, si vols gaudir de la lectura i d'un espai tranquil per a fer deures i treballs en grup, vine a la Biblioteca.

Vine a fer els treballs de grup


Si has de fer un treball en grup, recorda que la biblioteca és el lloc ideal. Hi ha taules grans, molts llibres per a consultar, també els de text! i 4 ordinadors amb connexió a internet i impressora. No li donis més voltes, queda amb els teus companys i companyes a la biblioteca i aprofita per a fer els deures i els treballs en grup.

Emporta't els llibres a casa


Si véns a la biblioteca i vols emportar-te un llibre per llegir-ho a casa, ho pots fer també a la tarda. Durant l'horari extraescolar també es fa préstec. Consulta la normativa i recorda que si els cuides bé també se'ls podran emportar altres nens i nenes.
I si ets un súper lector, a final del trimestre tindràs premi. Llegeix i vine a la biblioteca!
Llibres recomanats 

Marc Osuna, 6è B

Tinc moltes ganes de llegir Una sort genial de Tom Gates. M'ha agradat molt tota la saga i només veient la portada, ja veig que té molt bona pinta. M'agraden els llibres d'aquesta saga perquè expliquen històries curtes sobre la vida d'aquest personatge fictici que la protagonitza, en Tom Gates.
Óscar Torres, 4t B

El velero rojo d'A.Grin/W.Fährmann és la història d'un vaixell que es perd enmig d'una tempesta i s'enfosa al mar. M'agrada perquè a mi m'interessen molts els vaixells i el mar i amb aquest llibre he pogut conèixer com és la vida en una embarcació i la navegació.

Joel Carmona i Pau Doñate, 2n B

Qualsevol llibre dels Xunguis és una bona excusa per compartir una estoneta amb un amic, gaudir de les aventures esbojarrades d'aquests personatges i practicar l'atenció i l'observació.
Si vols recomanar un llibre de lectura, diga-li a l'Ana, la bibliotecària. Moltes gràcies!


Biblioteca El Petit Príncep Escola Sant Miquel 
De dilluns a dijous de 16.45 a 18.30 hores
Espai de deures i treball en grup, consulta i préstec de llibres de lectura

Qualsevol dubte i suggeriment: santmiquel.ampa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada